Byta däck på bilen

Jag gjorde ett däckbyte i örebro på min bil förra tisdagen, dem var riktigt bra och billiga faktiskt. Över förväntan eller hur jag ska uttrycka det. Det gick snabbt, det var billigt och dem tog väl hand om min bil. Kunde inte varit mer nöjd faktiskt. Rekommenderar denna starkt till andra som ska byta däck på bilen. 

I helgen ska jag och stefan på spa och massage, det ska bli jätteskönt och välbehövligt. Har längtar länge nu men äntligen är det dags, man får vara en timme i spa avdelningen innan det är dags för massage. Där har dem en pool, man kan köpa nått att dricka. 

Dem har flera olika bastutyper, så som ångbastu, relaxbastu och varma och kalla duschar. Det ska verkligen bli skönt att bara få slappna av. Sist jag va där sa hon att jag hade för stela och dåliga axlar, är lite nervös för att hon ska säga det den här gången också.